Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Notenvrij, Reflectievraag, Soep, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch, Voorgerecht

Tom Kah Kai (veganistisch)

Wat wil jij graag laten zien van jezelf in de buitenwereld?

De pagina op Facebook waar ik altijd de recepten van de Dagelijkse Voedingsite postte, lijkt overgenomen te zijn. Aangezien de site van Coach Gourmet en Dagelijkse Voeding al een tijdje samengevoegd zijn, ga ik op die Facebookpagina verder. Wil je een update als ik recepten post, volg dan de pagina Dagelijkse Voeding | Facebook

Ingrediënten (4 personen)

 100 gramshiitake
 1 pakje kokoscream
 0,5  spaanse peper
 1 stengel sereh
 1 takje koriander
 2 citroenblaadjes
 2 bosuitjes
 1 liter groentebouillon
50 gramgesneden witte kool
 0,5ui
 1 eetlepelcitroensap
olijfolie

Bereiding
Fruit in olie de fijngesneden kool, ui en spaanse peper. Voeg de groentebouillon, gekneusde sereh, citroenblad, citroensap, fijngesneden bosuitjes en shiitake toe. Breng dit alles aan de kook. Laat de soep gedurende 10 minuten op een zacht pitje doorkoken Garneer voor het opdienen met fijn gesneden koriander.