Wanneer viste jij achter het net?
Hoewel ik niet de grootste liefhebber van vis ben, kun je mij wel wakker maken voor zelfgemaakte tonijnsalade. Dit recept blijkt elke keer weer een succes als ik deze tijdens de lunch van trainingsdagen bij Coach-Inn serveer.
Ingrediënten (2 personen)
1 blikje | tonijn op olie |
0,5 | tomaat |
0,25 | (punt)paprika |
0,25 | rode ui |
2 theelepels | pesto |
1 theelepel | tomaten ketchup (suikervrij) |
0,5 eetlepel | kappertjes |
1 | augurk |
0,25 theelepel | paprikapoeder |
0,25 theelepel | cayennepeper |
peper | |
zout | |
0,5 eetlepel | peterselieblad |
Bereiding
Snijd de tomaat, paprika, rode ui en augurk in kleine stukjes. Doe die in een kommetje. Voeg de kappertjes, tomaten ketchup, pesto, paprikapoeder, cayennepeper, peper, zout en tonijn met een beetje olie uit het blikje toe en roer goed.