Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Reflectievraag, Salades, Suikervrij, Tarwevrij, Vegetarisch

Veldsla met aardbei, perzik en avocado

Welke nieuwe bron van creativiteit wil jij aanboren?

Toen ik op een meditatieve manier vanochtend deze Veldsla met aardbei, perzik en avocado aan het maken was voor de training Coach-Inn-Systemen die ik vandaag geef, kwam de bovenstaande vraag steeds bij me naar voren. Ik voel dat er in mijn energieveld van alles aan het borrelen is dat om aandacht vraagt en graag in de vorm gezet wil worden. Ik ben benieuwd wat er van binnen naar buiten gaat komen en het licht mag gaan zien.

Ingrediënten (4 personen)

100 gram veldsla
20 aardbeien
1 perzik
0,25 komkommer
1 stengel bleekselderij
1 avocado
20 pecannoten
1 scheut olijfolie
1 eetlepel lemonschil
2 theelepels honing
1 scheut appelazijn
3 blaadjes munt of citroenmelisse
1 eetlepel pompoenpitten
1 eetlepel zonnebloempitten

Bereiding
Leg de veldsla in een kom. Snijd de avocado, perzik, aardbeien, komkommer en bleekselderij in kleine stukjes en leg die op de veldsla. Garneer met pecannoten, pompoenpitten en zonnebloempitten. Maak een dressing van olijfolie, honing, lemonschil, appelazijn, citroenmelisse en munt.