Ingrediënten wilde spinazie met runderreepjes, kaas en amandelen
400 gram | wilde spinazie |
1 | rode ui |
2 teentjes | knoflook |
6 | kastanjechampignons |
0,5 | puntpaprika |
10 | groene olijven |
0,5 | rode peper |
200 gram | runderreepjes |
50 gram | blauwe (geiten)kaas |
1 scheut | (noten) of (plantaardige) melk |
2 eetlepels | amandelen |
2 theelepels | paprikapoeder |
peper | |
plantaardige olie |
Rooster de amandelen in een droge pan lichtbruin. Was de spinazie en snijd in stukjes. Fruit in olie de fijngesneden ui, knoflook en spaanse peper. Voeg de runderreepjes toe en bak die op hoog vuur gaar. Leg het ui-vleesmengsel apart. Wok de spinazie, in plakjes gesneden champignons, paprikastukjes en olijven op hoog vuur tot de spinazie geslonken is. Voeg dan het vleesmengsel, de amandelen, melk, kaas, paprikapoeder en peper toe en verwarm. Serveer direct.