Diner, Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraat-arm, Reflectievraag, Suikervrij, Tarwevrij

Wilde spinazie met runderreepjes, kaas en amandelen

Waarbij kan jij wel wat extra kracht gebruiken?

Ingrediënten wilde spinazie met runderreepjes, kaas en amandelen
400 gram wilde spinazie
1 rode ui
2 teentjes knoflook
6 kastanjechampignons
0,5 puntpaprika
10 groene olijven
0,5 rode peper
200 gram runderreepjes
50 gram blauwe (geiten)kaas
1 scheut (noten) of (plantaardige) melk
2 eetlepels amandelen
2 theelepels paprikapoeder
peper
plantaardige olie
Bereiding
Rooster de amandelen in een droge pan lichtbruin. Was de spinazie en snijd in stukjes. Fruit in olie de fijngesneden ui, knoflook en spaanse peper. Voeg de runderreepjes toe en bak die op hoog vuur gaar. Leg het ui-vleesmengsel apart. Wok de spinazie, in plakjes gesneden champignons, paprikastukjes en olijven op hoog vuur tot de spinazie geslonken is. Voeg dan het vleesmengsel, de amandelen, melk, kaas, paprikapoeder en peper toe en verwarm. Serveer direct.