Ingrediëntenweetjes In de intro van de recepten staan voor sommige ingredienten wat weetjes, zoals voedingswaarden of bij welke aandoeningen zijn helend werken. Dit geldt voor de volgende recepten (Hoest)Siroop van tijm Andijviepesto (vegan) Asperges met mascarponesaus Avocado-eisalade Avocadodip Bloemkool Nasi Goreng (snelle versie) Bloemkool-kervelsoep Brandnetelzaad oogsten Canihua-Notenburger Courgettelasagna met zalm en spinazie Daslook-Norisoep Gekruide knolselderij uit de oven met kappertjes-mayonaise Gember Sereh Thee Hartige Quinoa-Boekweit-Pannenkoek Heksenkaas (koemelk- en suikervrij) Kamille-Kervelsoep Kimchi (gefermenteerde kool) Lamsstoof met verse pruimen Lemper (kleefrijst met kipvulling) Lupinespread Omelet met zuring Oosterse Bami van konjac Oosterse snijbonen met tonijn Paddenstoelenrisotto van geparelde gerst Paksoi met gember en knoflook Paksoi wokschotel Peterseliesoep Piccalilly zonder suiker Pizzabodem van bloemkool en broccoli Quinoapap Rode Uichutney Roerbak van asperges, zeekraal en snijbonen Roerbak van rucola, paprika en kastanjechampignons Roggebrood Sambal Boontjes Sambal Goreng Tempeh Sla met kruiden en eetbare bloemen uit eigen tuin Spinazieovenschotel met kaas Stamppot van rucola en spinazie (koolhydraatarm) Tandoorikruidenmix Thaise Groene Chilisaus Thee van goudsbloemen Verse kapucijners met zoete aardappel en uien Walnootthee Wrap van kikkererwtenmeel Zuurkoolschotel met shoarmavlees