Sausen, chutney’s en spreads

Andijviepesto (vegan)

Appel-Gemberjam

Avocadodip

Avocadospread

Avocadospread

Baba Ganoush

Bramenchutney met honing

Bramenjam

Brandnetelkruidenboter

Bruschetta met tomatensalsa

Chilijam (zonder toegevoegde suiker)

Dadelchutney

Dillemayonaise (vegan)

Eiersalade

Geitenroomkaas met kruiden

Guacamole

Heksenkaas (koemelk- en suikervrij)

Hoisinsaus

Humus met blauwe kaas en tuinkers

Humus van rode biet

Humus van tomaat, paprika, kappertjes en zonnebloempitten

Kipkerriesalade

Knoflookgeitenkaas met sjalot

Kokosyoghurt (zuivelvrij)

Kruidige Tahinidip

Linzen-Cashewnotenspread

Linzentapenade

Lupinespread

Mango Chutney

Mango Chutney (zonder toegevoegde suiker)

Mayonaise (suikervrij)

Muhammara

Muntsaus

Op de camping 5 – champignon gorgonzolasaus

Pesto van basilicumblad

Pesto van goudsbloemen

Pesto van Oost-Indische Kers (vegan)

Pesto van zevenblad

Piccalilly zonder suiker

Pittige appel-uichutney

Pittige fruit-uichutney (zonder toegevoegde suiker)

Pittige Tomaat Avocado Humus

Pittige vegan pesto van “wilde” bladeren en walnoot

Pruimenchutney

Quinoaspread met kerry en kokos

Rode Currypasta

Rode Uichutney

Romige geitenkaasbolletjes op olie

Rucola Cashewnotenspread

Rucola Humus met Ras-el-Hanout

Rucola-zonnebloempittenspread

Sambal Kloewak

Sambal met kemirienoten en lemon

Sambal met tomaat en ui

Sellerysalade

Spread van zonnebloempitten en olijven

Tahoe roomkaas

Tandoorikruidenmix

Thaise Groene Chilisaus

Tomaat Fetaspread

Tomaat-olijftapenade

Tomaathumus

Tomatenketchup (zonder toegevoegd suiker)

Tomatenketchup (zonder toegevoegde suiker)

Tonijnsalade

Tuinkers-fetaspread

Vanilleextract

Vegan “roomkaas” van cashewnoten

Vijgenchutney

Zeewier spread (vegan tonijnsalade)