Sausen, chutney’s en spreads Andijviepesto (vegan) Appel-Gemberjam Avocadodip Avocadospread Avocadospread Baba Ganoush Bramenchutney met honing Bramenjam Brandnetelkruidenboter Bruschetta met tomatensalsa Chilijam (zonder toegevoegde suiker) Dadelchutney Dillemayonaise (vegan) Eiersalade Geitenroomkaas met kruiden Guacamole Heksenkaas (koemelk- en suikervrij) Hoisinsaus Humus met blauwe kaas en tuinkers Humus van rode biet Humus van tomaat, paprika, kappertjes en zonnebloempitten Kipkerriesalade Knoflookgeitenkaas met sjalot Kokosyoghurt (zuivelvrij) Kruidige Tahinidip Linzen-Cashewnotenspread Linzentapenade Lupinespread Mango Chutney Mango Chutney (zonder toegevoegde suiker) Mayonaise (suikervrij) Muhammara Muntsaus Op de camping 5 – champignon gorgonzolasaus Pesto van basilicumblad Pesto van goudsbloemen Pesto van Oost-Indische Kers (vegan) Pesto van zevenblad Piccalilly zonder suiker Pittige appel-uichutney Pittige fruit-uichutney (zonder toegevoegde suiker) Pittige Tomaat Avocado Humus Pittige vegan pesto van “wilde” bladeren en walnoot Pruimenchutney Quinoaspread met kerry en kokos Rode Currypasta Rode Uichutney Romige geitenkaasbolletjes op olie Rucola Cashewnotenspread Rucola Humus met Ras-el-Hanout Rucola-zonnebloempittenspread Sambal Kloewak Sambal met kemirienoten en lemon Sambal met tomaat en ui Sellerysalade Spread van zonnebloempitten en olijven Tahoe roomkaas Tandoorikruidenmix Thaise Groene Chilisaus Tomaat Fetaspread Tomaat-olijftapenade Tomaathumus Tomatenketchup (zonder toegevoegd suiker) Tomatenketchup (zonder toegevoegde suiker) Tonijnsalade Tuinkers-fetaspread Vanilleextract Vegan “roomkaas” van cashewnoten Vijgenchutney Zeewier spread (vegan tonijnsalade)