Bijgerechten

(Onrijpe) Vijgen op siroop

Andijvie – zoete aardappel curry

Andijvie met tempeh uit de wok

Appel-Gemberjam

Avocado Kokos Mousse

Avocadodip

Avocadospread

Aziatisch gekruide courgette

Baba Ganoush

Bladerdeeg van speltmeel

Bloemkoolrijst

Bloemkooltosti

Boekweit-chia-lijnzaadbrood

Boekweit-Haver-Pittenbrood (vegan, glutenvrij)

Boerenomelet met paksoi

Brandnetelkruidenboter

Bruschetta met tomatensalsa

Canihua-Notenburger

Cassavechips

Chaimix

Champignon-Notencake

Champignoncurry

Champignonomelet

Champignonragout

Chinese aubergine geglaceerd met misodressing

Chips van rode biet

Chocoladeflikken

Chunky Chat (Indiase Kruidenmix)

Courgettes op zoet-zuur

Courgettespaghetti

Dillemayonaise (vegan)

Eiersalade

Falafel

Fruitsalade

Gehaktmuffins met ei

Gekruide pitten en zaden

Geroosterde kikkererwten

Gevulde courgettebloemen

Halloumipatatjes met avocadodip

Hartige Pompoenmuffins

Hartige snijbiet pannenkoekjes

Honingnoten

Humus van tomaat, paprika, kappertjes en zonnebloempitten

Ingelegde citroen

Japanse Omelet

Kaneel-Chocola-Amandelen

Kappertjes van paardenbloemen

Kefta

Kikkererwtenzoutjes (chips)

Kimchi (gefermenteerde kool)

Knoflook-Spelt Plaatbrood

Knolselderijfrietjes

Kokosyoghurt (zuivelvrij)

Kruidenboter

Kruidige Tahinidip

Lemper (kleefrijst met kipvulling)

Maiskoekjes

Mango Chutney

Marokkaanse paprikasalade

Mozzarella van geitenmelk

Muntsaus

Naan van boekweit- en havermeel (glutenvrij)

Olijf-tomaatbrood van boekweit en haver

Op de camping 5 – champignon gorgonzolasaus

Palak Panir (paneer)

Paneer (panir)

Peer-rozijnen muffins

Pesto van goudsbloemen

Piccalilly zonder suiker

Pittige Groenterijst

Pittige vegan pesto van “wilde” bladeren en walnoot

Pizzadeeg

Plantaardige boter

Quinoaspread met kerry en kokos

Rode Uichutney

Rogge kiembrood

Roggeballetjes (vega gehaktballetjes)

Roti pannenkoek/plaat

Rucola Humus met Ras-el-Hanout

Runderreepjes op een bedje van rucola en ramen

Sambal Goreng Telor

Sambal Goreng Tempeh

Sambal Kloewak

Sambal met kemirienoten en lemon

Sambal met tomaat en ui

Seitan (oosters gekruid)

Spelt-Roggebrood

Spinaziefalafel met linzencouscoussalade en yoghurtsaus

Spread van zonnebloempitten en olijven

Stoofpeertjes

Tacoschelp (tarwevrij)

Tandoorikruidenmix

Thaise Groene Chilisaus

Tomaat Fetaspread

Tomatenketchup (zonder toegevoegd suiker)

Tomatenketchup (zonder toegevoegde suiker)

Tzatzikisaus

Vanilleextract

Vega Pulled “Chicken” van bananenschillen

Vegan “roomkaas” van cashewnoten

Vegan Zadenbrood (zonder meel)

Vijg met blauwe kaas

Vijgenchutney

Witlofsalade

Wrap van kikkererwtenmeel

Zadencrackers

Zeewier spread (vegan tonijnsalade)

Zilveruien inmaken

Zoete Aardappel Patat

Zoete Aardappel Rösti

Zuurkool-zoete aardappelsalade

Zwarte bonenburgers